Yoga Globe


Go to content

Docenten

Christel Groot-Huiting
Mijn naam is Christel, geboren in 1971 in De Bilt. Ik ben getrouwd met Jeroen en woon sinds 2002 in de Haagse Beemden, Breda.
In de winter van 2008, in een uitdagende periode in mijn leven, ben ik thuis begonnen met yoga. Sindsdien heeft yoga mijn leven op diverse manieren positief beïnvloed en zelfs veranderd. In 2011 heb ik de Yoga docentenopleiding bij Astrid van Dam Yoga Centers in Breda afgerond en ik geef inmiddels een aantal jaren les in diverse yogastijlen, zoals Hatha Yoga en Restorative (Yin) yoga. In 2016-2017 volgde ik de 100-hours Restorative (Yin) Yoga Teacher Training bij internationaal yogadocent Veda Ela Daarnaast volgde ik diverse bijscholingen zoals Yoga Nidra en Klankschaalsessies.
Ik vind het mooi om aan mensen te laten zien hoe yoga je verder kan brengen in je leven, zodat je steeds meer die persoon wordt die je in je kern bent. De positieve, helende, rustgevende en verhelderende effecten van yoga kunnen je in diverse fases van je leven ondersteunen.
Wat mij blij maakt is wanneer ik zie dat iemand door het uitoefenen van yoga groeit, steeds meer zichzelf is en ontspannen in het moment leeft.
Namasté, Christel.

Saskia Damen
Mijn naam is Saskia, geboren in 1982. Ik ben getrouwd met William, samen hebben we twee kinderen Anouchka en Sebastiaan en wonen we in de Haagse Beemden in Breda.
Ongeveer 5 jaar geleden is Yoga in mijn leven gekomen. Ik ben van nature een bezige bij en yoga is een moment voor mezelf, vooral niets hoeven en alleen maar in het hier en nu zijn.
Ik volg de docentenopleiding bij Yogasite Breda onder leiding van Dorinda Farver en Robert Boustany. In November 2017 heb ik mijn 200-uurs gehaald en ben ik verder gegaan met de vervolgopleiding van Robert Boustany, de 500-uurs bij Yogasite Breda.
Ik hoop mensen hetzelfde te kunnen laten ervaren wat yoga voor mij betekent. Ervaren wat de yogahoudingen met je lichaam en ademhaling doen, je overgeven aan de houding en voelen waar je loslaat of juist nog spanning vasthoudt. Leren kijken naar jezelf zonder oordeel, alleen observeren. De verbinding met jezelf ervaren. Maar wat ik vooral hoop, is dat mensen een moment van rust ervaren, in het hier en nu zijn.
Namasté, Saskia.

Véronique Miegielsen
Mijn naam is Véronique, geboren in 1964 in Breda. Yoga heeft mij al veel gegeven. De kracht van yoga, zowel op lichamelijk en geestelijk vlak, heeft mij gemotiveerd om zelf les te gaan geven. Dat doe ik al enkele jaren met veel plezier.Sinds 2012 is mijn aandacht steeds meer bij yoga komen te liggen en in 2016 heb ik de 200 uur Yoga teacher opleiding van Robert Boustany afgerond . Ik ben daarna direct vervolgd met de 500 uur en ook gestart de Restorative (Yin) and Meditation teacher training van Veda Ela.
Verder heb ik me verdiept in verschillende extra trainingen, zoals Yoga Nidra & Pranayama, Kaakyoga, Lu Jong (Tulku Lobsang Rinpoche), Wim Hof methode, Reiki 1 en Shin Do 1 tibetan energetic healing en een opleiding kruidengeneeskunde. Yoga blijft uitdagen om levenslang te blijven bewegen, leren, mediteren, ademen, lachen en bewust te worden. Graag deel ik dit met anderen in de lessen bij Yoga Globe.
Namasté, Véronique

Birgit de Haan
Mijn naam is Birgit, geboren in 1976. Samen met mijn echtgenoot Rowi woon ik in Breda. Mijn yogareis begon met het volgen van lessen bij Mindfulness Yoga Breda in het jaar 2000. Een rustpunt in mijn week en de plek waar ik leerde bewust tijd te nemen om me te verbinden met mijn adem en te voelen wat beweging in mijn lijf doet. Zo ontdekte ik dat ontspannen en verstillen me steeds terugbrengt naar mijn essentie.
In 2014 verdiepte ik de reis en startte ik de yogadocentenopleiding bij Yogasite Breda. Na het afronden van de 200-uurs opleiding bij Dorinda Farver en Robert Boustany had ik het idee dat ik aan het begin van mijn yogapad stond en ging ik graag een stapje verder. In maart 2019 heb ik de 500-uurs opleiding afgerond.

Het doet me plezier dat yoga beoefenen een eindeloze tocht is. Ruimte bieden om je innerlijke reis te ervaren, voor iedereen op elk moment weer anders, is wat ik graag mee wil geven. Tijd voor jezelf om op jouw manier te beleven.
Namasté, BirgitBack to content | Back to main menu