Yoga Globe


Go to content

Activiteiten

Veda Ela - Restorative yoga workshops donderdag 15 oktober - www.vedaelayoga.com
Internationale yogaleraar Veda Ela, heeft meer dan 25 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen om meer comfort, helderheid en plezier te vinden op de mat en in hun leven. Ze reist de wereld rond en deelt workshops en yogadocentenopleidingen. Ze geeft bij Yoga Globe twee verschillende workshops:
Restorative & Yin yoga workshop (Engels) - 17:30-19:30 uur - Veda Ela
In deze workshop ervaar je zowel Restorative als Yin yoga. Veda Ela zal de theorie uitleggen en de verschillen tussen deze yogavormen beoefenen. Hoewel beide Yin yogastijlen zijn die het zenuwstelsel ten goede komen en rust en ontspanning brengen, toch verschillen ze in sommige aspecten, inclusief de resultaten van beide vormen. Zowel fysiek als mentaal is er een verschillende uitwerking.
Restorative & Yoga nidra workshop (Engels)- 20:00-22:00 uur - Veda Ela
Deze ontspannende herstellende herstellende yogasessie eindigt met een heerlijke yoga nidra (of yogi "slaap"), waar je op een innerlijke reis wordt meegenomen door Veda Ela terwijl je in "savasana" of liggende positie ligt. Yoga Nidra is niet alleen ontspannend en helpt je ook om in slaap te vallen. Wanneer we een intentie gebruiken, wordt het een krachtige oefening die ons kan helpen veel aspecten van ons leven te veranderen.
Bijdrage per workshop:€ 27,50
Je kunt ook beide workshops (ook Restorative yoga & Yoga Nidra) reserveren voor € 50,00
Reserveer via momoyoga.com/yoga-globe. Activeer je account, reserveer de workshop, zie lesrooster op 15 oktober . Daarna betaal bij “abonnementen/strippenkaarten”, selecteer de juiste workshop. Tot 24 uur van tevoren kosteloos te annuleren, daarna 100%. Minimaal 6, maximaal 12 deelnemers. Inclusief thee + snack. Corona/covid19-basisregels worden aangehouden. Zie "Home" voor informatie en werkwijze i.v.m. corona, welke spullen je kan meenemen, e.d..


Cursus kinder- en tieneryoga - Bregje Kerman-Nahon - zaterdag 12,19,26 september, 3 en 10 oktober 2020

13:00-14:00 uur 5-7 jaar
14:30-15:30 uur 8-11 jaar
16:00-17:00 uur 12-14 jaar

Bregje van Kinderyoga op school: "Tijdens kinderyoga ga je ontdekken en ervaren. Je ontdekt steeds een stukje van jezelf. Ontdek wat jouw kracht is. Ik begeleidnkinderen op creatieve en speelse wijze. In de lessen is er aandacht voor gronden, yogahoudingen, samensepl, ademspel, meditaties en mindfulness. Dit allemaal rondoom verschillende thema's. Het gaat niet om prestatie, competitie of de juiste techniek, maar om spelen, plezier maken en bewustwording. Bij de tieneryoga ligt de focus al meer op houdingen, ademhaling, evenwicht en navoelen.

Bijdrage: € 45,- voor de gehele cursus (5 lessen). Niet per keer te reserveren.

Reserveer in Momoyoga.com Activeer een account, reserveer de cursus, zie lesrooster op 12 september . Daarna betaal bij “abonnementen/strippenkaarten”, selecteer de cursus. Minimaal 4, maximaal 12 deelnemers per groep. Corona/covid19-basisregels worden aangehouden. Zie "Home" voor informatie en werkwijze i.v.m. corona, welke spullen je kan meenemen, e.d..


Back to content | Back to main menu